Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «سیدهادی حسینی بیدار» روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: بحران کم آبی امسال با کاهش ۴۵ درصدی بسیار جدی است به نحوی که در همه‌ بخش‌ها باید از هدر رفتن آن جلوگیری کنیم.

وی اظهار داشت: اردیبهشت هر سال، آب مورد نیاز از محل بارندگی‌ها تامین می‌شد اما امسال کمتر از ۱۰ میلی متر بارندگی داشتیم که این کاهش ۴۵ درصدی در ۵۰ سال گذشته استان همدان بی سابقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
حسینی بیدار اظهار داشت: این درحالی است که مصرف سرانه‌ آب استان همدان ۱۹۷ لیتر در ثانیه است که ۴۷ لیتر بالاتر از استاندارد کشور با ۱۵۰ لیتر در ثانیه است.

به گفته وی، استاندارد جهانی مصرف آب ۱۰۰ لیتر درثانیه است که حتی در کشورهای پربارشی مثل آلمان با بارش سالانه‌ ۱۸۰۰ میلی متر هم میزان مصرف رعایت می‌شود.

وی عنوان کرد: این شرکت به ۳۰ شهر و ۸۷۰ روستای استان همدان خدمات می‌دهد که درحال حاضر به ۳۶ روستا با تانکر آبرسانی می‌کنیم و اگر وضع به همین منوال پیش برود این تعداد به ۱۶۱ روستا خواهد رسید و بیشترین مشکل را در اسدآباد، کبودراهنگ و فامنین داریم.
 
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان تصریح کرد: امسال برای مدیریت مصرف آب مقرر شده ادارات استان مصرف آب را کاهش دهند، آبیاری فضای سبز را از آب بهداشتی جدا کنند و فشار آب را در شبکه کنترل کنند.

به گفته مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان، مهندسی مجدد همه‌ تاسیسات را در حال اجرا  و ۱۰۰ میلیارد تومان پروژه‌های آبرسانی در دست احداث داریم.

وی تاکید کرد: شهروندان و روستاییان در هر منطقه ای از استان همدان مشکلات شکستگی و نقص در شبکه‌ آب و فاضلاب را به سامانه تلفنی ۱۲۲ گزارش کنند.

برچسب‌ها شركت آب و فاضلاب همدان کم آبی همدان آب و فاضلاب خشکسالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شركت آب و فاضلاب همدان کم آبی همدان شركت آب و فاضلاب همدان کم آبی همدان آب و فاضلاب خشکسالی اخبار کنکور استان همدان آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۴۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۵۰ درصد گندم خوزستان/میزان خسارت بارندگی به اراضی اعلام می‌شود

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مجید نبی‌پور گفت: هنگام برداشت محصول گندم با جبهه بارندگی مواجه شدیم که با اطلاع‌رسانی هواشناسی، نشست‌های بحران با همکاری استانداری برگزار و تمهیدات لازم در این خصوص اندیشیده شد.   وی با بیان اینکه تاکنون ۵۰ درصد محصول گندم از مزارع خوزستان برداشت، ۸۶۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان استان خوزستان خریداری و در ۳۱ سیلو، ۱۲ کارخانه و ۷۱ مرکز خرید روباز نگهداری می‌شوند، افزود: ۵۸ هزار تن گندم در فضای باز نگهداری می‌شد که در صورت بارندگی دچار مشکل می‌شدند و خسارت زیادی می‌دیدند.   نبی پور ادامه داد: گندم‌هایی که در فضای باز نگهداری می‌شد با همکاری استانداری و سایر دستگاه‌های اجرایی مراکز روباز با کاورکشی پوشانده و به طور کامل محافظت شد، از این رو در بارش‌های اخیر هیچگونه خسارتی ندیدند.   رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به انتقال بیش از ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف، اضافه کرد: فقط ۷ درصد گندم‌های موجود در فضای باز مورد مراقبت قرار گرفت که عملیات تخلیه و انتقال آنها به سیلوها، فضا‌های استاندارد و کارخانجات آرد در دشت آزادگان، حمیدیه، هویزه و اهواز در حال انجام است.   وی با بیان اینکه بیشترین میزان بارندگی روز‌های اخیر در دزفول، اندیمشک و شوش ثبت شده است، گفت: نگرانی‌هایی در خصوص خسارت به مزارع برداشت نشده شهر‌های دزفول، شوش، اندیمشک، مسجدسلیمان، ایذه و دزپارت وجود دارد که در حال رصد و پایش مزارع این شهر‌ها هستیم.   مجید نبی پور با بیان اینکه خسارت‌های وارده به مزارع گندم در نقاط مختلف پس از پایش و بررسی کارشناسی اعلام خواهد شد، افزود: هر کشت با بیمه محصولات همراه است که خسارت‌ها به بانک کشاورزی اعلام خواهد شد تا حق کشاورزان ضایع نشود.   وی در خصوص بسته‌های حمایتی در صورت تداوم بارندگی، می‌گوید: امروز نشستی در این خصوص برگزار و تمهیدات لازم برای حمایت از بهره‌برداران اندیشیده خواهد شد.      

دیگر خبرها

  • بارش ۳۰ میلی‌متر باران طی ۳۰ دقیقه در اهواز
  • برداشت ۵۰ درصد گندم خوزستان/میزان خسارت بارندگی به اراضی اعلام می‌شود
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • نوید روزهای خوش برای کویرنشینان/دریای عمان؛ ناجی خراسان جنوبی
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیرو‌گاه شهید مفتح
  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • افزایش ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود