Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@15:55:58 GMT

همدان| سیل در نهاوند به ۳۵۰۰ واحد مسکونی خسارت وارد کرد

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۲۸۶۰۰

همدان| سیل در نهاوند به ۳۵۰۰ واحد مسکونی خسارت وارد کرد

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی گفت: سیل در نهاوند به سه هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی خسارت وارد کرد که این واحدها نیاز به بازسازی و نوسازی دارند. ۲۵ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۹ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نهاوند، حسن بهرام‌نیا  عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سرشاخه اصلی رود کرخه، سراب گاماسیاب نهاوند است که متاسفانه به علت جاری شدن سیل ناشی از 160 میلی‌متر بارندگی در 24 ساعت موجب خسارات زیادی به شهرستان نهاوند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: میزان بازندگی استان همدان در مقیاس ملی سومین میزان بارندگی بود که بیشترین میزان آن مربوط به شهرستان نهاوند است و در مقیاس جهانی، نهاوند بیشترین میزان بارندگی را داشت.

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی افزود: جاری شدن سیل ناشی از 160 میلی‌متر بارندگی سبب  بروز خسارت به 3500 واحد مسکونی شهرستان شد که دو هزار و 500 واحد باید ترمیم و هزار واحد دیگر نیاز به نوسازی دارند.

منازل خسارت دیده از سیل ایلام توسط گروه‌های جهادی مرمت می‌شودکرمان| طغیان رودخانه‌های فصلی و جاری شدن سیلاب‌ها خسارت زیادی به فاریاب وارد کردسیلاب راه ارتباطی 43 روستا در جنوب کرمان را مسدود کرد؛ خسارت سیلاب به بیش از 500 کیلومتر از راه‌های روستایی

بهرام نیا با اشاره به اینکه میزان خسارت به اراضی کشاورزی، باغات و دامداری‌های شهرستان نهاوند 25 میلیارد تومان بود، عنوان کرد: خسارت وارده به شهرستان نهاوند بیش از 170 میلیارد تومان است که باید نگاه ویژه‌ای به این شهرستان و استان داشته باشیم.

عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: اگر چه قرار بود وزرا برای ارائه گزارش در مورد سیل به مجلس بیایند اما متاسفانه تاکنون این اتفاق نیفتاده به همین دلیل حضور وزرا و مسئولان دولتی در مجلس به یکی از مطالبات جدی نمایندگان تبدیل شده است.

بهرام‌نیا تاکید کرد: سیل بیش از 170 میلیارد تومان خسارت به شهرستان وارد کرد اما به دلیل نجابت مردم و عدم پاسخگویی برخی مسئولان مردم این شهرستان اکنون در شرایط بحرانی قرار دارند لذا درخواست یاری بیشتر از مسئولان دارم.

وی افزود: از مدیریت ستاد بحران شهرستان نهاوند به‌خاطر اقدام پیشگیرانه و موثر در این رابطه تشکر می‌کنم.

انتهای پیام/ح

R41405/P/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۸۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس

ایسنا/فارس مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس از تخریب تعدادی از راه‌ها و جاده‌های روستایی شهرستان ممسنی به‌دلیل شدت بارش‌های شب گذشته خبر داد.

غلام‌رضا غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: شدت بارش‌ها دو خسارت به استان فارس وارد کرد؛ یکی تخریب مسیرهای روستایی شهرستان ممسنی و دیگری خسارت برخی محصولات کشاورزی بود.

وی با بیان اینکه فرمانداری و راهداری در حال ترمیم راه‌های روستایی هستند، ادامه داد: خساراتی به محصولات کشاورزی وارد شده است، زیرا ساقه‌های برخی محصولات شکسته شد و بخش‌هایی از زمین‌های کشاورزی توسط آب تخریب شد. لازم است جهاد کشاورزی سریعاً مستندسازی و میزان خسارت را اعلام کند.

غلامی تاکید کرد: ستاد بحران شهرستان‌ها و فرمانداری‌ها باید میزان خسارت واردشده را به ما اعلام کنند تا بتوانیم این موارد را اعلام و پیگیری کنیم. آنکه بیمه دارد، بیمه خسارت را جبران می‌کند و آن را که بیمه ندارد باید به ستاد مدیریت بحران کشور اعلام کنیم.

او اضافه کرد: میزان خسارت‌ها به آن حدی نیست که نگرانی وجود داشته باشد، ضمن اینکه خسارت جانی هم نداشتیم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با بیان اینکه اکنون تمام محورهای مواصلاتی فارس باز و تردد روان است، گفت: بیشترین میزان بارندگی در این سال زراعی مربوط به شهرستان اردکان ۵۶۰ میلی‌متر، نورآباد ممسنی ۴۶۰ میلی‌متر و فیروزآباد ۴۲۰ میلی‌متر بوده است. سال پر بارش خوبی داشتیم و میزان بارش در شهر شیراز ۲۵۰ میلی‌متر بود.

غلامی بیان کرد: نکته مهم در این سال برای میزان بارش‌ها این است که آب‌ها را در استان نگه داریم و به سمت خلیج فارس جاری نشود. آبی که در تالاب‌ها و سدها جمع می‌شود برای استان نگهداری می‌شود. بهترین کار این است که با کارهای آبخیزداری و ایجاد بندهای مختلف خاکی و ملاتی، هلالی آبگیر، کاشت درخت و بذرپاشی، این آب‌ها را در استان نگه داریم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با تأکید بر اینکه راه برون رفت فارس از خشکسالی، انجام کارهای آبخیزداری است، افزود: در این زمینه کم کار کرده‌ایم. امروز باید بتوانیم گزارشی برای نگهداری این میزان بارش‌ها در استان ارائه دهیم.

وی در پایان، با بیان اینکه سامانه بارشی هنوز از استان خارج نشده است و تا پایان امروز از استان خارج خواهد شد، گفت: ابرها تغییر پیدا می‌کنند و ممکن است در یک نقطه، بارش باران شدید باشد و در نقطه دیگر نباشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • سیلاب بخش‌ مرکزی گناباد را فرا گرفت
  • خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی در شفت
  • سیل وارد برخی مناطق مسکونی در شهرستان نهبندان شد
  • تداوم بارش‌های همدان تا فردا صبح/ مسافران نگران مسدود شدن جاده‌ها نباشند
  • خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی ‌در شفت
  • جلوه گری بهار در طبیعت سراب گیان نهاوند + فیلم
  • آب به روستای توانه در نهاوند رسید
  • برنامه ریزی برای ساخت ۱۳۰ هزار واحد مسکونی در استان همدان
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند