Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@15:06:10 GMT

۴۰۶ میلیمتر بارش برف و باران در همدان به ثبت رسید

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۶۹۹۰۰

۴۰۶ میلیمتر بارش برف و باران در همدان به ثبت رسید

همدان - سرپرست شرکت آب منطقه‌ای همدان گفت: طی سال آبی جاری، ۴۰۶ میلیمتر بارش برف و باران در همدان به ثبت رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، منصور ستوده صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طی سال آبی ۹۵-۹۶ حدود ۴۰۶ میلیمتر برف و باران در همدان بارید.

وی با اشاره به اینکه بارش استان همدان در مدت مشابه سال ۹۴-۹۵ حدود ۴۶۵ میلی‌متر و متوسط بلندمدت ۳۵۳ میلی‌متر بوده است، افزود: بارش‌های امسال نسبت به مدت مشابه سال آبی ۹۴-۹۵، ۱۳ درصد کاهش و در مقایسه با متوسط بلندمدت ۱۵ درصد افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستوده بیان کرد: در محدوده مطالعاتی همدان - بهار ایستگاه سد اکباتان ۴۰۱ میلی‌متر بارندگی رخ داده که این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۴۴۱ میلی‌متر بوده که ۹ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

وی میزان بارندگی در ایستگاه «وسج» محدوده مطالعاتی نهاوند در سال گذشته را ۵۸۲ میلی‌متر اعلام کرد و گفت: امسال در این ایستگاه ۴۱۸ میلی‌متر بارندگی گزارش شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از ۲۸ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای همدان بیان کرد: میزان بارش در ایستگاه «وراینه» محدوده مطالعاتی نهاوند ۷۲۱ میلی‌متر بوده که نسبت به بارش ۸۱۱ میلی‌متر در مدت مشابه سال گذشته ۱۱ درصد افزایش دارد.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال آبی ۹۵ تاکنون در ایستگاه «آق کهریز» همدان-بهار ۲۹۹میلیمتر بارندگی رخ داده است، افزود: میزان بارندگی سال گذشته در این ایستگاه ۳۵۰ میلی‌متر بوده که مقایسه این دو عدد کاهش ۱۵ درصدی بارندگی در این منطقه را نشان می‌دهد.

ستوده با بیان اینکه ایستگاه قهاوند در محدوده مطالعاتی رزن ـ قهاوند ۳۰۰ میلی‌متر بارندگی داشته است، گفت: میزان بارندگی ثبت شده در این ایستگاه در مدت مشابه سال گذشته ۲۷۷ میلی‌متر بوده که مقایسه آنها خبر از افزایش ۸ درصدی دارد.

وی با بیان اینکه سال گذشته در ایستگاه «خمیگان» محدوده مطالعاتی رزن-قهاوند ۳۳۱ میلی‌متر بارندگی ثبت شد، عنوان کرد: میزان بارندگی امسال در این ایستگاه برابر ۳۰۰ میلی‌متر بوده که نشاندهنده کاهش ۹ درصدی بارندگی منطقه دارد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۶۹۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش ۳۰ میلی‌متر باران طی ۳۰ دقیقه در اهواز

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: میزان بارندگی اهواز در حدود ۳۰ دقیقه و حدود ۳۰ میلی‌متر بوده که این عدد بسیار بالاست. - اخبار استانها -

صابر علیدادی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اهواز درباره آبگرفتگی‌های سطحی و شبکه دفع فاضلاب اظهار داشت: شبکه دفع فاضلاب به صورت کامل در اختیار شهرداری قرار دارد‌. این مجموعه شامل چهارصد دستگاه پمپ، 40 دستگاه پمپ یدکی است و نیز  تمام ایستگاه‌های فاضلاب به دستگاه های دیزل ژنراتور مجهز هستند.

وی با بیان اینکه ایستگاه ها، مهم ترین رکن تخلیه فاضلاب هستند ادامه داد: افراد مربوطه در تمامی ایستگاه ها جهت کنترل و نظارت حاضر هستند اما تداوم تخلیه ایستگاه ها ملزم به برقرار بودن برق است، اگر با قطعی برق در ایستگاه ها مواجه شویم، دفع آب با اتکا به برق دیزل ژنراتور ها نصف می شود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: ضمن استفاده از ظرفیت آبفای کشور در خصوص تامین تعدادی ماشین آلات،از چند روز گذشته نیز هر آنچه ظرفیت در شرکت آبفا و نیز بخش خصوصی وجود داشته است برای بارندگی بسیج شده است. 

علیدادی با بیان اینکه در تلاش هستیم تا هرچه سریع‌تر تخلیه آب‌های سطحی انجام شود تصریح کرد: میزان بارندگی اهواز در حدود 30 دقیقه و حدود 30 میلی‌متر بوده که این عدد بسیار بالاست. با توجه به بارش بسیار زیاد باران در مدت بسیار کوتاه، ظرفیت تخلیه آب‌های سطحی آن طور که باید، پاسخگو نیست.

وی افزود: از چند روز گذشته تا کنون چندین مانور، گشت و نظارت های  شهری متعدد انجام شده و همچنین  میزان ماشین آلات و نیروی انسانی را به دو برابر ظرفیت رسانده ایم تا بروز مشکل به حداقل میزان خود برسد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان خاطرنشان کرد: اگر چه تخلیه آب های سطحی مطابق با قانون شهرداری ها جز وظایف شهرداری است اما به دلیل صاف بودن سطح شهر اهواز، سیستم تخلیه آب زیر زمینی در اختیار شهرداری ها قرار دارد تا آب از طریق مجرا و منهول ها تخلیه شود؛ همگی باید با هم افزایی کمک کنیم تا هرچه زود تر مشکلی به وجود نیاید.

انتهای پیام/735/.

دیگر خبرها

  • ورود سامانه جدید بارشی به همدان / فردا دمای سطح خاک به صفر می‌رسد
  • مختاران سربیشه با ۷۳ میلیمتر رکورددار بارندگی‌های شبانه روز گذشته در خراسان جنوبی
  • بیشترین بارش در دوگنبدان/یاسوج ۵۷.۸ میلی متر باران بارید
  • بارش ۳۰ میلی‌متر باران طی ۳۰ دقیقه در اهواز
  • کدام شهرهای خوزستان بیشترین بارندگی را داشتند؟
  • دزفول را هم آب برد + عکس
  • ثبت بارندگی در ۱۱ نقطه خوزستان
  • دیروز و امروز در کرمان چقدر باران بارید؟
  • بارندگی در خوزستان از ۱۱۰ میلی‌متر گذشت/ کدام شهر رکورددار شد؟
  • «حسینیه» رکورددار بیشترین میزان بارندگی در خوزستان